Flash deal: 
20% rabatt i ytterligare...

countdown
00Hours00Minutes00Seconds
Erbjudandet försvinner när klockan har tickat ner - missa inte chansen att få 20% rabatt!
"Den bästa 1000-lappen jag investerat på länge var på din kurs, lär mig mycket..." - Janne, kursdeltagare
Jag har ingen magic formula för dig som vill bli rik snabbt. 
Men jag kommer lära dig hur du investerar enkelt, långsiktigt och framförallt framgångsrikt!

Som du kan se i grafen här nedanför så har mitt företags två aktieportföljer en total avkastning på +80,26% (!) under åren 2017-2019. Det kan jämföras med börsen (DJ World Index) som under den tiden har en utveckling på "bara" +33,25%.

Receptet för framgång är enkelt;
 • Köp bra bolag: Bli delägare i den bästa bolagen med de bästa varumärkena
 • Spara kontinuerligt: Det optimala är om du kan månadsspara i aktier
 • Diversifiera lagom: Genom att sprida risken lagom mycket då kan du båda sova gott 
 • ​Våga vara långsiktig: Köp dina aktier med tanken att du ska äga dem i +10 år

Omdömen från tidigare kursdeltagare

"Kursen är perfekt för nybörjaren, reder ut det grundläggande begreppen!" 
- Thomas, kursdeltagare
"Jag är jättenöjd med kursen och kan rekommendera till alla nybörjare som vill komma igång med sin investering. Kursens innehåll och guidelinjer var inspirerande, samt bra länkar till andra hemsidor som var värdefulla tycker jag. Kursens lärare, Anton, pratade tydligt och pedagogiskt. Det var lätt att hänga med!" 
- Serkan, kursdeltagare
"Bra grundläggande kurs för att förstå och komma igång med att handla aktier!" 
- Anja, kursdeltagare
"Den bästa 1000-lappen jag investerat på länge var på din kurs, lär mig mycket..." 
- Janne, kursdeltagare
"En givande kurs som blandar informationen på olika sätt i video och skrift tillsammans med inslag av inspiration. Detta tillsammans med frågor under kursens gång gör den lättsam men lärorik." 
- Tidigare kursdeltagare
"Lagom nivå och bra start för ett långsiktigt sparande!" 
- Magnus, kursdeltagare
Passa på att gå med i kursen innan flash-dealen rinner ut!
FLASH DEAL - PRIS:

796 kr
OBS: Priset gäller bara tills att klockan har tickat ner!
 • Ordinarie pris: 995 kr
 • Spara just nu: 20% rabatt (199 kr)
 • 30 dagars nöjdhetsgaranti
 • Tillgång till kursen omgående

Anton Gustafsson

"Jag ser fram emot att hjälpa dig!"

Flash deal: 20% rabatt i ytterligare...

countdown
00Hours00Minutes00Seconds

Varför bör just du gå min kurs?

Under 3 månader har jag paketerat all min kunskap i videos, demos, texter och quiz för att skapa denna kursen. Nu är det äntligen dags för mig att få lära dig hur du kommer igång med aktier redan idag!

Den här kursen passar dig som:

 • Vill börja investera i aktier och är nybörjare
 • ​Vill bygga en stabil, framgångsrik och långsiktig aktieportfölj
 • ​Få dina pengar att växa av sig själva
 • ​Bygga en förmögenhet på lång sikt

Den här kursen passar inte dig som:

 • Vill bli rik snabbt
 • Som har andra skulder (t.ex. blancolån eller snabblån)

Målet med kursen...

Mitt mål med kursen är att du ska köpa dina första aktier och ta första steget mot en bättre privatekonomi.
Du ska dessutom ha fått tillräckligt med kunskap för att kunna välja ut de bolag du vill investera i, hur din aktiestrategi ska se ut och...
...du ska givetvis även klara kursen med bravur så att du får ditt diplom!
Här nedanför har jag listat artiklar som jag har blivit omnämnd eller tillfrågad att skriva på olika kända finanssajter.
Jag har varit egenföretagare och investerat i över 10 år och ser nu fram emot att få hjälpa dig att börja med aktier.

Kom igång redan idag! Bli delägare i några av världens mest framgångsrika företag och ta del av deras framtida vinster och värdeökningar...
"Kursen är perfekt för nybörjaren, reder ut det grundläggande begreppen!" - Thomas, kursdeltagare

Bra att veta om kursen

Här nedanför har jag listat ett par punkter som är bra att känna till om kursen. Eftersom det är en onlinekurs så ges du många möjlighet jämfört med en fysisk kurs som bara hålls vissa tider.
 • Vi går igenom allt från grunden. Var inte rädd, kursen börjar precis från början med den givna frågan; Vad är egentligen en aktie?
 • Du kan arbeta precis i det tempot du önskar. Det finns ingenting som kräver att du ska genomföra vissa delar eller lektioner på en speciell tid. Du ska känna ro och framförallt inspiration när du startar varje lektion!
 • Du kan genomföra kursen där det passar dig. En av de största fördelarna med att kursen är digital! Gör den på tåget till jobbet, hemma i soffan eller varför inte i solstolen på semestern?
 • Jag finns hör för att hjälpa dig. Är du rädd för att stöta på problem eller saker du inte förstår? Inga problem, jag finns i chatten för att hjälpa dig!

Video inifrån kursen - så här ser det ut!

Anton Gustafsson

"Jag ser fram emot att hjälpa dig!"

FAQ - vanliga frågor

Har du frågor och funderingar kring kursen? Det är du inte ensam om!
Hä nedanför har jag listat de vanligaste frågorna jag får från kursdeltagare:
 • Vad händer om jag är missnöjd med en kurs från Aktieskolan? Vi vill absolut inte ha några missnöjda kunder. Det viktigaste för oss är att du är nöjd med din investering. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med kursen så kontaktar du oss inom 30 dagar och får pengarna tillbaka.
 • Vad händer om jag tycker att någon av kurserna är för enkla eller för svåra? Vi vill absolut inte ha några missnöjda kunder. Det viktigaste för oss är att du är nöjd med din investering. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med kursen så kontaktar du oss inom 30 dagar och får pengarna tillbaka.
 • Hur kan jag betala kursen? Betalning görs tryggt genom PayPal eller Apple pay vilket innebär att du kan betala med alla de vanliga betalkorten så som Mastercard, Visa och American Express.
 • ​Vilka datum börjar och slutar Aktieskolans kurser? Aktieskolans kurser är onlinekurser. Det innebär att du startar kursen när det passar dig, studerar i din egen takt och avslutar när du vill. Du har hela 12 månader på dig att genomföra kursen!
 • Vad händer om jag har frågor under kursens gång? ​Det är inga problem att ställa frågor! Vi på Aktieskolans finns redo att besvara dina frågor och funderingar. I varje lektion finns det en kommentarssektion där du både kan diskutera med oss skapare av kurserna och andra kursdeltagare.
 • ​Vilka enheter kan jag göra kursen på? Du kan använda både din dator och mobil vilket innebär att du verkligen kan studera när det passar dig. T.ex. hemma i soffan, på kontoret eller under tiden du pendlar.
 • Hur lång är kursen? Det är svårt att ge ett exakt svar då det beror på hur snabb du är och hur många timmar i sträck du sitter. Men räkna med att kursen tar ungefär 3-7 dagar att genomföra. Du kan sedan gå tillbaka och genomföra en lektion flera gånger för att öka din kunskap.

Disclaimer

Handel med värdepapper innebär alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. 

Ingenting som läses på Aktieskolan.se eller i våra kurser/e-böcker ska ses som rådgivning, vi skriver för att inspirera våra läsare till att skapa en bättre privatekonomi. Hittar ni något faktafel så önskar vi att ni rapporterar in det till oss så det kan justeras så snabbt som möjligt.

Aktieskolan ägs av Consilium Online AB (559014-6725, Borgås gårdsväg 4, 43439 Kungsbacka).
All RIghts Resvered - Copyright 2020 - Terms Of Service
Powered By ClickFunnels.com